tisdag, juni 16, 2009

Översociala hund!

Ikväll har vi tränat agility, som vanligt på tisdagar... Vi byggde upp drygt halva ag-banan från i lördags och modifierade den lite på slutet, för att fokusera på kontaktfälten som samtliga har slarvat med, även jag. För Ottos del var jag också noga med att ställa ut någon som "domare" på plan. Och jodå, visst skulle han dit och hälsa... Man SKA inte skälla på hunden på agilitybanan men det får ju finnas vissa gränser för vad man gör! Till slut så fick jag styrsel på den lille "huliganen" och då går han - som vanligt - bra...! Husse har gjort ett gott grundarbete får man ju säga! Hampus fick också vara med och göra en enkel del av banan - typ en u-sväng. Det går inte fort inte. OK, jag kan ju skylla på att han är 9 år men det har ju aldrig gått fort där precis?!

Sen blev det tårta. B-M som blev 7.a i agilityklassen i lördags, hade nämligen ramlat in på pinnplats i hoppklassen (vilket jag fick reda på först igår) och då får man ju bjuda på tårta...

Känns som jag haft en miljon bloggämnen i huvet idag igen, men inget som fastnat tillräckligt för att komma på pränt här. Suck.

Inga kommentarer: