fredag, juni 17, 2011

En alldeles vanlig... fredagkväll...

Imorse upplyste husse mig om att han ikväll skulle ut på "jopphejdi" med jobbet. Jag såg ut som ett frågetecken... "Jamen det har jag väl sagt... kanske inte nej..." Jaja, inga problem för min del, det var ju liksom inget särskilt inplanerat ändå. Men så var det ju det där med att imorgon ska vi på ett litet kalas, dit någon form av present förmodligen bör medföras. Och den hade jag tänkt köpa på hemvägen från jobb i Lund idag. Det var ju bara det att husse tyckte att jag skulle komma hem direkt och sen köra tillbaka in till stan med honom (och sen hämta honom senare). Jahapp... presentinköpet fick tas i samband med den utflykten. Och det jag hade tänkt mig, fanns så klart inte... Till slut blev det plan C och jag hoppas det ska funka.

Lite frukostmat till imorgon behövde också införskaffas så det blev nästa stopp på vägen.

Väl hemma passade jag på och städade av gräsmattan lite och satte ut slalompinnarna. Sen blev det hundpromenad INNAN jag tog itu med slalomträningen. Först med Otto. Fokus på att hänga i "hela vägen" i högerslalom och öka toleransen för att jag inte är "precis intill" i vänster. När jag fått till 3 ggr "rätt" på raken i höger gav jag mig... Det här kräver nötande, men inte långa pass.

Lazer fick också köra slalom och så började jag mecka med min "kontaktfältsbräda" som jag gjorde iordning redan i vintras. Vi får väl se hur detta slutar. :-)

För ungefär en halvtimme sen, när jag lagom var klar med dessa små övningar, så ringde husse och meddelade tid för avhämtning inne i stan. Så särskilt mycket "nyttigt" mer än hundträning har det inte blivit gjort här hemma, kan jag ju säga...

2 kommentarer:

Unknown sa...

Märkligt att när vi försöker med "men det har jag väl sagt...?" blir det en helt annan reaktion ;)

Bibbi sa...

Ja DET är märkligt...