måndag, maj 14, 2007

Det är mycket nu

Det är lika bra att jag talar om direkt för de av er som är trogna bloggläsare (jag vet ju inte hur många ni är egentligen?) att den närmaste tiden nog blir lite gles när det gäller bloggandet.

Idag har vi startat utbildning i projektet. Det börjar närma sig test i verkligheten. Detta betyder att det är mycket jobb. Och den lediga tid som blir över måste jag försöka lägga på hund(ar), sambo, hålla kurs m.m. Det blir alltså inte så mycket sittande vid datorn framöver.

Igår kväll passade jag på när det hade regnat och gick på jakt i trädgården. Fick nog ihop ett 50-tal sniglar som gick en rask död till mötes. Japp, jag låter brutal på den här punkten - men det är sniglarna eller mina odlingar...!!

I helgen har jag hjälpt S med hennes kurs och hållit prova-på-spår för dem. Det brukar vara uppskattat av både hundar och förare att komma ut i skogen och så även denna gång.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hallå!! Jag läser varje dag, så nu är du så himla bussig och skriver, iallafall nåt någongång........
Kram Anne

Ia sa...

Läser dina bloggisar i stort sett varje dag. Ser fram emot den dagen du kommer till Stockholm och springer Tjejmilen, ska stå där och hurra "om vi inte är på Öland". Men tjejen ta det lite lugnt mellan varven, när man läser det du skriver så känns det som om du stressar lite väl mycket.

Ia

Anonym sa...

Några rader då och då hinner du säkert med. Vi begär inga romaner, bara några livstecken. ;-)

Lime sa...

"Gösta!!! Du pratar inte med mig mera Gösta!! Nåja, jag får väl skola om mig till miniräknare."