måndag, maj 07, 2007

Jag är inte död...

... blogger.com vägrade bara att släppa in mig från datorn hemma igår?! Jag betraktades tydligen som en säkerhetsrisk... Märkligt.

Helgen har gått i ett rasande tempo. I lördags brände jag ytterligare pengar på shopping, lite såna där "bra o ha" saker och vips så rasade kronorna iväg. Sen ägnade jag ytterligare tid åt att tvätta växthuset och flytta odlingsbänken (pallkragar), och sen var den dagen slut... Det var ett strålande väder och jag lyckades, som vanligt, glömma att dricka tillräckligt med vatten. Vilket straffade sig igår. En hejdundrande huvudvärk på förmiddagen, som knappast blev bättre av att jag svepte runt i huset med dammsugare o golvmopp. Till slut tog det stopp och jag fick hälla i mig en halvliter vatten och stötta upp med en huvudvärkstablett, för att vara någorlunda fräsch till eftermiddagen. Skulle hjälpa kompisen S med hennes kurs.

En typisk "allmänlydnadskurs" med mer eller mindre stökiga hundar, men inga elaka jyckar i alla fall (som instruktör HAR man ju blivit biten några gånger, om jag säger så). Personligen tycker jag att S är mycket duktig på att hålla kurs, men jag har fått indikationer på att det inte är alla som tycker det... Men - personkemi och sånt stämmer inte alltid, det får man ju ha med i beräkningarna.

På kvällskvisten så var det högt tempo; hämta B från flyget, promenera hundarna (det var verkligen på tok för varmt för sådant mitt på dagen), hinna med att skriva protokoll och annat som "måste" göras innan jag åker på tjänsteresa (beställa pokaler till KM i lydnad t.ex.) och inte minst - packa... Kaoset fortsatte imorse när jag mitt i alltsammans fick för mig att gå på snigeljakt (vilket jag inte hade tid för egentligen); det hade nämligen regnat i natt så de små kräken var framme...!!!

Nu blir det som sagt tjänsteresa resten av veckan, B får klara sig hemma med hundarna (inga problem alls, är jag helt övertygad om). Får se om jag hinner skriva något men det känns inte troligt.

Inga kommentarer: