tisdag, maj 08, 2007

Typiskt engelskt väder

... konstaterade vår leverantörs projektledare idag. Och hävdade att det hade varit jättefint förra veckan, när jag inte var med och testade...

Vi testar alltså systemet jag jobbar med just nu, framlänges o baklänges, kan man väl säga.

I något anfall av ambition släpade jag med mig träningskläder och skor. För första gången på 15 år eller så, har jag idag tränat FÖRE FRUKOST!!!! Kollegan L (löpfantast) och chefen M (nog mindre tränad än vad jag är just nu faktiskt, tror jag) var också inblandade i detta käcka projekt. Inte helt oväntat var vi avhängda ganska snabbt av den mest löpvane... sen hängde jag faktiskt av chefen också... Hm. Hoppas inte detta vägs in i lönesamtalet?!

Efter frukost fick jag en flashback till ungdomens träningsläger... svettiga träningskläder upphängda på hotellrummet... hua...!

Och tydligen finns det en ambition att detta ska upprepas varje morgon den här veckan?! Fast vi behöver röra på oss, det blir mycket stående och sittande de här dagarna.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Med tanke på löneförhandlingarna kanske du ska dra ner tempot lite? ;-)

Anonym sa...

Lite avis på dig som kan springa...på min löptränartid så gick jag ofta upp fem på mornarna och var ute o sprang mellan 1,5 - 3 timmar.....kände mig jätteduktig hela dagen sedan!!