fredag, maj 04, 2007

Shoppingskovet fortsätter

Eftersom jag normalt sett är omgiven mestadels av manliga kollegor - tillika lunchsällskap - så är det inte så ofta som jag irrar runt bland butikerna i den stad där jag arbetar. Idag var jag dock ensam på kontoret i vår lilla arbetsgrupp, så jag passade på att göra några ärenden. Och ser man på - total utförsäljning på Joy. Detta är ju en kedja som har snygga, men normalt sett väldigt DYRA kläder... Nu slog jag dock till på både en topp och ett par linnebyxor, för totalt 249 kr. Jag kan ju säga att det var mindre än vad något av plaggen kostat tidigare...! Återigen misstänker jag att det handlar om att jag är lite snål, det här med min shoppingångest.

B har åkt till Stockholm för att representera Skånedistriktet (ja, han är ju inte ensam, det är flera ombud) på SBKs kongress som är i helgen, jag och grabbarna Grus är hemma. Har en lista på sisådär 12-13 punkter som jag ska försöka hinna i helgen inbillar jag mig. Minst 2 kan jag i o f s redan nu säga att jag troligen inte kommer att hinna/bry mig om att lägga krut på. Det är utlovat vackert väder så jag ska försöka satsa på utomhusaktiviteter. Började så smått redan nu ikväll med att tvätta växthuset invändigt - åtminstone till hälften. Sånt ska man ju egentligen göra på hösten men det lyckas jag aldrig med. Det gäller ju också att, i synnerhet invändigt, göra sånt när inte solen står som högst på himlen för då riskerar man helt klart värmeslag! Fortsättningen står alltså högt (läs tidigt) på listan för imorgon. INNAN solen hunnit upp allt för högt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!
jag är INTE avis på dig som skall rengöra växthuset...däremot är jag avis på ditt shoppande. Elller rättare sagt på att du fått det gjort! Behöver förnya min garderob en del.....