lördag, maj 12, 2007

Åter på svensk mark

Ja, då var testveckan i England överstökad och sedan ungefär 19 timmar är jag tillbaka i Sverige. Pust. Det blir inte mycket mer än äta-sova-jobba under sådana här veckor, ja - den här gången var vi ju några entusiaster som klämde in "jogga" också, som syntes i tidigare blogginlägg. Faktum är att ambitionen höll alla 4 morgnar att köra ett pass före frukost. Det bästa var nog i torsdags då jag höll ett bra tempo hela vägen, det sämsta blev igår - då var jag nog mentalt knäckt efter dagen före? nåja. Bättre än inget!

I torsdags lyckades vi krångla oss in till London hela gänget. Sen är det ju alltid totalt hopplöst att hålla ihop en grupp på 8 personer någon längre stund så det blev en viss spridning på folket. Jag och chefen M tog en promenad förbi Piccadilly m.m. Mestadels fönstershopping och tydligen har min chef en märklig idé om att jag skulle komma till jobbet i kilt? Eller åtminstone en skotskrutig kjol? Jag tyckte att det får räcka med att jag har köpt nya skor... Vid närmare eftertanke har jag kommit på att jag faktiskt har ägt en skotskrutig kjol - men det var nog innan jag var 10 år ens.

Man är lite sliten efter en sån här vecka, så imorse när B skulle iväg för att sätta granplantor (del i jaktarrende, typ) så låg jag kvar i sängen och drönade. Visserligen var inte hundarna helt införstådda med mattes sovmorgon så det blev ju ingen lysande sömn precis, men det fick duga.

1 kommentar:

Anonym sa...

Välkommen åter. :-)h