fredag, maj 04, 2007

Gick du på den...?!

Av en ren händelse hittade jag en intressant artikel när jag loggade in på min yahoo-mail idag. Alla har vi väl fått olika typer av kedjebrevsmail där man ska göra saker, skicka vidare osv. Rätt många av dessa kan väl verka harmlösa men fråga de människor som jobbar med mailservrar vad de tycker om roliga bilder, powerpointpresentationer osv...
Hur som helst - läs gärna artikeln: http://news.yahoo.com/s/pcworld/20070503/tc_pcworld/131340

Ett par av dessa bluffar finns det även svenska varianter av. Hur många har inte fått de där mailen där man ska få en gratis mobil från Nokia eller Ericsson, bara att skicka ett mail...

I övrigt så var jag "jourinstruktör" eller vad man ska kalla det på torsdagsträningen på BK igår. Jag var inte direkt överansträngd. Det var som mest 4 ekipage på plan - samtliga på den nivån att jag inte direkt ansåg mig behöva "jaga" dem,"behöver ni hjälp så säg till".

Hann även träna lite med Hampus, det blev dock ingen ruta utan mer fritt följ med vändningar, inkallning och fjärrdirigering.

1 kommentar:

Unknown sa...

Har fått en del av dessa mail ja... Usch! Fast: om man ska tänka på folk som jobbar med mailservrar så ska man väl helst inte skicka mail alls! Och framförallt inte heller inkludera originalmailet vid svar - som jag vill minnas att vi fick skäll för en gång för lääänge sen ;)