onsdag, oktober 15, 2008

11,64!!

Bensinprisets dagsnotering när jag tankade bilen (i Lund) var 11,64. Tänk att man skulle börja blogga om bensinpris!?

En annan märklig sak hände idag. Jag har fått en kommentar på ett blogginlägg som är TVÅ år gammalt?! Jag vet inte vem "Anna" (känner i o f s flera Annor men...) är som har gjort kommentaren. Vet inte om det är någon som googlat på ett visst ord eller så och hamnat i min "ekonomiblogg" från 11 oktober 2006, där jag reflekterade kring det här att det kostar att ha hund.

Idag har jag farit runt lite med anledning av olika utbildningar i projektet, försökt få lite koll på olika saker och fått ur mig ett protokoll. Förlåt, minnesanteckningar! Eftersom vi är en offentlig förvaltning på min arbetsplats gäller det att hålla isär vad som är offentliga handlingar och vad som är interna arbetsmaterial.

Kvällen har ägnats åt agilitykurs. Byggde upp 4 olika kombinationer - mest raksträckor fortfarande - med olika hinder och olika "angreppssätt". Några inkallningsövningar, en "skicka framåt" (en av deltagarna konstaterade att "det här har jag aldrig gjort förut" - nä, har man inte gått kurs tidigare så är det kanske inte så lätt, och det är ju därför man går på kurs, för att lära sig nya saker) och en liten böj med en slutraka. Före kursstart fick både Otto och Hampus köra igenom övningarna, t.o.m Hampe var på hugget idag. Jag valde ändå att chansa på Otto som "demo-hund" och det gick faktiskt riktigt hyggligt. Han gjorde några små utsvävningar - men inte värre än att kursarna bara konstaterade att "det var ju skönt att se att det inte är perfekt när ni instruktörer kör"... Ibland måste man bjuda på lite "misslyckanden" - det finns uppenbarligen en form av pedagogik där med.

Igår fick jag ur mig ännu en inlämningsuppgift, den här gången i arbetsrätt. Kändes som att svaret blev väldigt kort, så det återstår att se om det blir godkänt eller ej. Ska ta mig i kragen och ägna mig åt lite repetition av tidigare avsnitt och skicka in även de icke-obligatoriska uppgifterna. Imorgon är det dags för en ny organisationssociologisk uppgift - den här gången ganska... "liten" i omfattning. Det handlar om att ge feedback på 2 av kurskamraternas organisationsanalyser (förra uppgiften).

Fortfarande håller jag näsan ovanför vattenytan. Det ska nog fungera det här. Ljuset i slutet av tunneln finns - lagom till jul...

Inga kommentarer: