fredag, oktober 17, 2008

Uppladdning

I helgen ska jag hålla kurs. Och inte vilken kurs som helst, det handlar om att fylla på domarkåren inom freestylen. 8 elever får jag och vi ska hålla på hela helgen. Lustigt nog är det flera från Stockholms-trakten som tar sig till Skåne för detta, så uppenbarligen finns det ett behov. Det blir första gången vi håller domarutbildning sedan sporten blev officiell, så det blir lite av "pilotkurs" det här. Jag återkommer efter helgen med "resultatet". Det är en del pyssel när det inte finns ett färdigt "paket" att utgå ifrån!

Organisationsuppgiften igår fick jag i alla fall inlämnad i tid. Det handlade ju "bara" om att läsa 2 personers arbeten och ge återkoppling på dessa - på ca ½ A4 sida per person. Sen om lärarna tycker att man presterat ett godkänt arbete, det är ju en annan sak...!

Idag har jag jobbat hemma och fått undanstökat ytterligare några dokument. Hundarna uppskattar när matte är hemma i alla fall!





Lotta brukar ibland beskriva "djävulsrundan" och så har hon någon granne som inte hälsar. Vi har en "djävulsrunda light" hos oss - tack o lov finns det staket runt den tomten... och så har jag hamnat i total konflikt med en granne. K***ingen kallade mig "j***a f***a"!?! OK att jag vrålade att "men för h*****e, kalla in hundarna" när de kom farande lösa en kväll, men kvinnan ifråga har nog större problem än så - när andra grannar lyfter handen till hälsning, så visar hon "fingret". Och så har det varit hela tiden - jag vet inte vad jag har gjort henne?? Ingenting... Suck... Det finns folk av alla sorter.

Nästa helg har jag INGENTING inbokat. Det är den enda hellediga helgen nu fram till... Lucia, typ? Jag längtar så efter att få vara här hemma och skrota, höstpyssla lite i hemmet (läs: städa), gå i skogen med hund(ar) och bara ta det lugnt. Först kommer det dock en arbetsvecka utan dess like. På torsdag ska jag på 2 möten. 1 i Malmö och 1 i Växjö. Lite restid blir det den dagen, milt sagt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hehe, skönt att det är fler än jag som har knepiga grannar. Din verkar dock värre än min som åtminstone inte är uttalat otrevlig, utan hon bara "är" liksom...

Säger det ännu en gång; det var ju typiskt att det var just den här helgen du skulle hålla kurs och inte nästa. Men hur som helst drar jag mot Munka Ljungby imorgon bitti.

Anonym sa...

Vad tråkigt att det ska finnas sådana grannar. Här hemma har vi det bra, mina hundar älskas av alla och tur är väl det när man har sex stycken.
Ia och cockrarna