torsdag, november 06, 2008

10,64

Glömde ju berätta att jag i söndags tankade i Malmö. För 10,64 kr per liter!! Wow, liksom...!!

Igår var det dags att ta sig till Lund igen, just nu känns det som jag är väldigt lite på min "riktiga" arbetsplats (i Hässleholm). Fick undan en hel del av det som var meningen med min vistelse där så det var givande i alla fall. Lite stökigt med resandet till och från, då tågen var påverkade av ett växelfel. Men det löste sig. Jag jobbar ju på rätt ställe för att hålla koll på läget, liksom...

På kvällen höll jag kurs igen, näst sista gången på fortsättningsagilityn. De fick jobba med att skicka in hundarna i slalom - naturligtvis gick det bättre för vissa och nästan inte alls för andra. En del hundar har fortfarande svårt att släppa förarens sida och framför allt - dessa viftande händer... Roligt att se var i alla fall den hund som tidigare under kursen strulat en del i slalomet - gått in kanonbra i första porten men sen fortsatt rakt ut och bort, och iväg. Dels gick slalomet mycket bättre när föraren höll sig på lite avstånd, dels var det generellt mycket bättre "ordning" på ekipaget. Eller snarare hunden, som har varit lite stökig ibland. Riktigt roligt att se! Andra övningar vi sysslade med var start vid tunnel, balansen (fokusera på nedgångarna och kontaktfältet) och en liten "bana" med ett byte. Allihop redde ut det på olika sätt. Nu börjar dom tänka agility - kul!!

Medan vi hade fikapaus på kursen så började det blåsa - och det har fortsatt under natten. Jag sover nästan alltid dåligt när jag ska upp tidigt och passa en tid och inte blev det bättre när jag hörde hur vindarna ven runt husknutarna. Skönt att ha ett nytt tak i alla fall, som B konstaterade!

Anledningen till dagens tidiga uppstigning var att jag bokat tid för byte av vindrutan på bilen idag. En rejäl spricka, så det var inte fråga om att laga, utan det blir byte... Och jag skulle lämna in bilen redan kl. 7 i Hässleholm - så det blev till att köra hemifrån kl. 6.15. Puh!

4 kommentarer:

Unknown sa...

Fifan, mitt i natten verkligen! Kan inte vara nyttigt att sparka upp kroppen mycket tidigare än den är van vid...

Anonym sa...

tack för Grattis:):).
Kan inte låta bli att tycka att nåt är fel nånstans när man tycker att soppa för 10.64 är billigt, men så är det ju...tänk om man "slapp" ha bil!

Bibbi sa...

Mialena: Äh, så farligt var det inte, jag kör ju hemifrån vid 06.50 i vanliga fall så det skilde bara på ca 30 minuter. Man har andra tider och vanor när man bor på landet än i stan, verkar det som. Och så är jag ju morgonmänniska helt klart! Min chef nämnde idag att han funderat på att sätta sig och jobba igår kväll vid 10-tiden (antagligen "när barnen lagt sig" men det sa han inte). Jag tänkte då "jisses, då sover jag ju som bäst på soffan".

Magda: Japp, man skulle valt ett annat fritidsintresse? Fast mitt förra krävde också bil. Frimärkssamling eller knyppling kanske hade varit nåt - eller... nä!!!

Unknown sa...

Men den där halvtimmen kan vara nog så elak... Har försökt att gå upp tidigare för att ge mig ut och springa men inte vill hjärnan fungera då... :)