måndag, november 24, 2008

Memory overflow...


Snön och kylan håller kvar Skåne i ett visst vintergrepp kan man lugnt säga. Imorse var det ca 10 minusgrader, så den stackars ringblomman jag fotade i fredags, har nog gett upp nu.

Att det just nu är extremt mycket på mitt jobb har knappast undgått någon av mina läsare. Idag konstaterade jag att jag får vara glad att jag får gå hem, typ... Nä, riktigt så illa är det inte, men lite stökigt känns det med allt som händer just nu i projektet. Ligger efter med diverse protokoll och minnesanteckningar, inte bra alls. Men det har varit andra saker som prioriterats av olika skäl.

Kurserna är slut och det är mörkt och kallt på kvällarna, så den här veckan blir det nog bara torsdagsträningen - som är månadstävling - på klubben. Övriga dagar får det bli BK Trädgården om det ska tränas något. Har ju en låång lista med saker jag behöver göra med eller utan dator på hemmaplan, så sysslolös är jag ju verkligen inte. Men det är nu det märkliga uppstår. Jag har lyckats förlägga min lilla lapp med listan på "att-göra" och även om jag VET ett antal saker som står på den, så blir jag nästan handlingsförlamad? Vet inte om det är en reaktion på att det är så mycket på dagarna, så hjärnan orkar inte engagera sig på kvällstid också?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Förläggningen av lappen är nog ett undermedvetet psykologiskt försvar. Ta't lugnt när du får chansen. ;-)

Lime sa...

Kom ihåg att "det du inte har i huvudet får du ha i fötterna"... ;)

Unknown sa...

Glöm inte varva ner veckan före jul bara så du slipper åka på den berömda semestersjukan!!!