onsdag, november 05, 2008

Puhh...

De glömda sakerna låg, som väntat, hemma igår. Men lite nervöst är det ju - om nu INTE plånboken legat där jag trodde - vad hade jag gjort då... satt igång och spärrat kort m.m?

Tisdagskvällarna är de enda "lediga" kvällarna vi har i veckorna just nu, det betydde att B gjorde ett litet ryck med bygget och jag tog hand om hundarna. Det är MÖRKT nu när man ska gå efter-jobbet-promenaden, jag är glad för min pannlampa. Resten av kvällen ägnades åt lite småplock och allmänt... "ta-det-lugnt". Ikväll är det kursdags igen - men nu är kurserna snart slut, så då lugnar det sig ju lite.

Tittade lite i almanackan och ska höra med min chef hur mycket semester jag kan få ta runt jul o nyår. Har ju några sparade dagar kvar och skulle med hjälp av dem kunna få ihop 14 dagars sammanhängande ledighet, vilket känns som att det skulle behövas.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jul och nyår ligger ju extremt trevligt placerade i år. Själv funderar jag på att ta ledigt de två dagarna innan jul och sen mellan nyår och trettondagen vilket skulle ge 9+7 dagar ledigt. Och så snålar jag in på de två dagarna före nyår och jobbar då. :)