onsdag, april 07, 2010

Bildbevis

Jag tog hundarna och gick ut en promenad, och som alltid är det en balsam för min själ. Passade på att ta med kameran medan det är lite ljus kvar ute också. Här kommer nu alltså bildbevis på att Otto och Lazer nu faktiskt kan umgås under ordnade former. Det är nog fortfarande långt kvar till att vi vågar lämna dem obevakade men med tanke på hur Otto såg ut när vi kom hem med lille Lazer, så är det här SÅ skönt!!

IMG_1174  IMG_1175

IMG_1192

Den här bilden tog jag häromkvällen, faktum är att när kameran togs fram så LÅG lillebror bredvid Otto. Men han är väldigt nyfiken och väldigt snabb, när kameran kommer fram.

IMG_1172

I lördags när solen tittade fram lyckades jag faktiskt fota lillebror alldeles själv ute på tomten. Det är inte helt lätt att plåta en hund som helst vill sitta vid mattes fötter hela tiden, och kommer rusande så fort jag sätter mig på huk. Jag avskyr nämligen hundbilder “i fågelperspektiv” men det börjar bli nödlösningen…

 IMG_1164

Spontanapportör!

IMG_1168 

Och så lite vårkänslor: Nu blommar krokusen! IMG_1161

Jag har fått en massa fina bilder från kursen i helgen av C, tack så jättemycket, men dem får ni vänta på att se… Måste fundera på hur mycket av min anskrämliga handling jag egentligen vill visa upp… ;-)

1 kommentar:

Lotta sa...

Härligt att det börjar lossna med Lazer och storebror!