onsdag, april 21, 2010

Kan man beställa mer minne??

Ja, ett USB eller nåt liknande att plugga in i hjärnan? Just nu är det total "Memory overflow" i mitt stackars huvud. Räddningen stavas - listor! Jag har försökt undvika denna "last" under vintern för att minska min egen mentala press på mig själv och alla "måsten" men nu är det kört, kommer inte ihåg nånting för tillfället känns det som. Har 4 tättskrivna post-it-lappar i kalendern just nu, plus en som gäller för "just idag" - den byts alltså ut dagligen och så stryks (förhoppningsvis) något från de andra lapparna...

Ett visst samband kan det ju vara med att jag har lite för många järn i elden just nu som sagt. Igår hade vi avdelningskonferens och den bestod av att var o en skulle berätta om vad vi jobbar med då många på den nya avdelningen är helt nya för varandra. Det var lite olika hur detta uppdrag hade tolkats, kan man lugnt säga... Jag pratade inte längst i alla fall!

Kvällarna går just nu åt till hundrelaterad verksamhet. I måndags var det valpkurs (Lazer är SÅ duktig, än så länge...), igår var det agilitykurs (ovanligt nog hade jag inte ens några hundar med mig till klubben, varför släpa med dem när de inte kommer få göra nåt, då har de det bättre hemma hos husse) och idag har jag tillsammans med en av spårläggarna satt upp uppletanderutan och kollat det ena av de spår som vederbörande ska gå ut på lördag.

Funderar nu skarpt på att gå och lägga mig. B är på möte men det betyder ju inte att jag måste vara vaken tills han kommer hem...

2 kommentarer:

Lime sa...

Jag har en post-it per sak att göra. Sedan slänger jag lappen när jag är klar.

Finns få saker som är så skönt som att ta en hel bunt och bara kasta!!

Bibbi sa...

På jobbet gör jag så. Till "hemma"-uppgifterna hade det gått åt ett helt block. Dessutom skrev jag listorna mitt under avdelningsmötet och fick ta det jag hade till hands... :-)