torsdag, maj 27, 2010

Tävlingsförberedelser och annat

Vet inte riktigt vad det är som gör att det blir så fasligt mycket "meck" inför agilitytävlingar, jämfört med t.ex. spår? Kan det vara det faktum att vi rattar runt ca 40 funktionärer på söndag, och det är ca 200 ekipage som deltar i agility och lydnad, mot... ja, max 10 på en spårtävling? :-)

Igår var vi hos en av klubbens sponsorer och hämtade priser, idag kom rosetterna med posten. Startlistor (preliminära) är utlagda på nätet. Kohagen på andra sidan vägen är utrymd för att kunna användas som parkering. Stug- och materialkommittén hade städdag i tisdags och putsade och fejade på klubbområdet - samtidigt som vi hade kursavslutning för fortsättningskursen...

Ikväll har jag dömt månadstävling i lydnad. Alldeles enkelt är det INTE - rätt vad det är händer något som gör att man känner sig som ett "?", hur döma detta...? Nåja, jag tror jag fick till det hyggligt i alla fall och utan "glädjebetyg".

Igår hann jag faktiskt med ett jogg-pass också, tillsammans med Otto.

Helgen... gick åt på något märkligt vis, precis som vanligt. Lördagen vete katten var den tog vägen, vi var väl och handlade lite och grejade hemma, i söndags var det UDM där jag dömde freestyle.

Det är mycket nu, kort sagt.

2 kommentarer:

Lotta sa...

Du har möjligen inga planer på att gå med i stug- och materialkommittén också? Det är väl bara det som fattas?

Jag lovar dig; en dag kommer du till samma gräns som jag kom till för ett par år sedan, och när man går över den gränsen så vägrar man att göra någonting öht som har med idéell verksamhet att göra. Bromsa i tid istället!

Bibbi sa...

Nej för h-e, vi pratade just om detta först på klubben igår och sen när jag kom hem... Jag har INGA ambitioner på att ta på mig mer jobb!!

Jag kom till den gränsen, vilade ett tag och gjorde comeback. Just agilitytävlingen blir lite extrem och det beror ju på att vi är engagerade i den båda två, dvs min käre sambo delegerar en hel del av tävlingsledararbetet till mig...