torsdag, maj 06, 2010

Veterinärbesök, semesterångest och personbästa

Idag tog jag Lazer till veterinären. Krassliga hundmagar som inte rättar till sig “pronto” har vi som sagt dåliga erfarenheter av. Nu konstaterade dock vår husveterinär att vi kanske varit lite för snabba på att gå tillbaka till vanlig mat – och det det här valpbeteendet att “äta allt” gör nog inte saken bättre heller. Lite “magmedicin” (Diarsanyl) och dietfoder (Specific, dyrt) ordinerades. Är det inte bättre om en vecka så får vi ta nya tag. Det blir en lång vecka kan jag säga!!

Vi håller på och planerar semestern och som vanligt vill inte riktigt veckorna räcka till. Kan inte låta bli att tänka på en strof ur en gammal Niklas Strömstedt låt: När jag var liten var sommaren lång…

Är det inte märkligt att semestern, då man ska vila upp sig, kan bli ett stressmoment i sig själv?!

Ikväll har det varit klubbtävling i agility - “träningstävling” om man så vill men även deltävling i klubbmästerskapet som vi kör som “serie” under året. Jag och Otto överträffade oss själva och KOM I MÅL i den ena klassen, med bara 5 fel i bagaget!!! I den andra klassen kom han på att det var husse som stod och dömde och sen flippade allt ur totalt, min handling totalhavererade och ja, jag vet inte allt… Men att vi faktiskt tog oss runt en bana utan disk, det uppväger just nu det mesta. Det var ju det jag sa i helgen – snart så sitter det… :-)

2 kommentarer:

Lotta sa...

Grattis till de odiskade loppet!

Bibbi sa...

Nu ska vi bara få till det i officiella sammanhang också! Just nu skiter jag i om det blir felfritt, bara vi kommer i mål... Kapaciteten finns ju där så det retar mig att det "spricker" på tävling. Dock verkar i alla fall tisdagens slalomnötande ha gett effekt (vi har haft en period då det enligt Otto bara ingår 8 pinnar i slalom, oavsett hur många som verkligen står där).