onsdag, september 15, 2010

Träna, träna...

Nu är jag uppenbarligen inne i ett "hundträningsstim" igen. Ok, inga jätteutsvävningar men som sagt - lite struktur gör under för en sån som mig!

Jobbade lite längre än vanligt idag och eftersom husse skulle på möte hade han hunnit sticka när jag kom hem. Nåja, vi sliter inte på förhållandet som jag brukar säga... På hemvägen hade vi telefonkontakt men det handlade mest om lite stök med HU-distriktet där vi båda sitter i styrelsen. Märkligt när vi blir tvungna att ta sånt på telefon!

Eftersom det var lite oklart vad hundarna egentligen gjort (mer än antagligen sprungit på tomten medan husse duschade) så tog jag tag i promenerande och tränande när jag kom hem.

Lazer - sedvanlig "gå i koppel"-träningspromenad. Det går... väl i alla fall inte sämre! Lite slalomträning blev det också. Senare under kvällen har vi också hunnit med ett kort pass "ligg" i badrummet.

Hampus - "vanlig" promenad på tu-man-tass med matte fick räcka idag. Han är ju i alla fall pensionär...

Otto - först en promenadrunda och sen blev det lite fot-position + högerslalom.

När allt detta var klart var jag rätt svettig så det blev till att ställa sig i duschen. Sen har jag meckat med diverse föreningsadministration, sånt måste ju också göras... Återstår nu några "ska bara" fast jag borde väl egentligen gå och lägga mig. Fast jag vet hur det blir när husse är på möte, sömnen blir "så där" för hundarna är på helspänn och går igång på minsta ljud utanför tomten... Märkligt det där att de har sån koll! Är husse iväg och ska övernatta, så att vi är ensamma hemma jag och flocken, är de inte alls lika "på tå"?

Inga kommentarer: