onsdag, april 11, 2007

Full fart framåt?!

Ibland är det ett lustigt jobb man har. En av mina närmaste kollegor är lite "ansvarig" för företagets tjänstebilar. När det ska läggas på sommardäck på 4 fordon, behövs det lite folk som hjälper till med logistiken. Av någon anledning blir då raskt jag och andra "närstående" inblandade...

Någon timme senare sitter man i ett möte om utbildningsinsatserna i projektet framöver. Hej och hå. Plötsligt kommer kanske mina tidigare erfarenheter som utbildningsadministratör till pass?!

På eftermiddagen blev det till att smita lite tidigare eftersom jag skulle in med stora bilen och - lägga på sommardäck... Varför kändes det som om jag gjort den proceduren (OK, det var ju däcksfirman som skötte bytandet i båda fallen) en gång tidigare idag!?

Kvällen har - så här långt - ägnats åt: Promenad med båda hundarna. Lite enklare lydnadsträning - för Ottos del kontaktövningar och apportering, för Hampus' del "rutan" och fjärrdirigeringen. Låta bägge hundarna "varva ner" lite innan det blev en löprunda för min del - utan hundar (vill inte lämna Otto hemma helt själv, B är på möte)...
Nu ska jag "bara" ta tag i diverse föreningsarbete. Har bl.a. lite protokoll och sånt att skriva. Pust. Ibland har man god lust att lägga ner allt vad föreningsengagemang heter, egentligen. Fast antagligen skulle det bli rätt tråkigt? Eller?

Inga kommentarer: