torsdag, april 05, 2007

Påsk!

Jaha - då var det dags för påsk då... Man ska alltså flyga till blåkulla ikväll?

Igår såg jag förresten vitsippor för första gången i år. Har hört i någon veckas tid att de redan slagit ut här i Skåne, men inte sett några själv. För 5 år sen blommade vitsipporna på min födelsedag (det är lite tid kvar dit fortfarande) och då tyckte jag/vi (konsulterade mamma, som har "koll" på såna här saker...) att det var extremt tidigt. I Stockholmstrakten, alltså.

Just nu är jag inne i en sån där period när jag inte får ett smack ur händerna på kvällarna. Måste helt klart se över mitt engagemang i diverse föreningsverksamhet?! För tillfället känns det inte ens roligt och då är det illa. Jag drar mig verkligen för att starta datorn på kvällarna, trots att jag vet att det finns saker jag borde göra. Och igår kväll var inte ens B hemma, så jag kan inte skylla på någon annan än mig själv. Hm. Dags att rensa och sortera och uppdatera "att-göra-listan" lite tror jag.

Funderade ett tag på om jag skulle anmäla till en lydnadstävling den 29 april men har slagit det ur hågen (och anmälningstiden är utgången nu också). Behöver nog träna lite till, inte minst på de där 2 momenten som vi nollade på månadstävlingen... Ikväll blir det i alla fall en tur till BK för lite hundträning. Sen får vi se vad påsken erbjuder.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du far o flänger som vanligt - klippkort till sthlm va?;)Känner igen det där att hunden alltid verkar vara "mattes" så fort den gjort något icke önskvärt...hm..

Skönt förresten att de finns de där rörmokarna med jour....men jag är glad att jag slapp anlita nån sådan o kunde nöja mig med grannen. Förresten har jag förbjuddit fler olyckor, så denna kom faktiskt ensam sådeså;).

Vart in o kikat på hesidan - blev ju jättebra!

Anonym sa...

Glömde visst skriva vem jag var nyss, o glömde även önska glad påsk.... så Glad Påsk på er!!

Anonym sa...

Blir du inte sugen?
http://www.kenneldoubleuse.com/

Hoppas nu bara bilden på framsidan ligger kvar en stund till, så du inte tror att jag syftar på en guling.
Tänker alltid på dig när det gäller springrar. Hej så länge!