onsdag, februari 13, 2008

Nu har det hänt...

... ni vet det där som inte "får" hända. På något vis har jag lyckats stänga ett dokument jag jobbat med, utan att spara. I något sinnesförvirrat ögonblick måste jag ha tryckt på "nej" istället för "ja" vid frågan "vill du spara"... Gaaahhh! Och jag, av alla människor, som för ett antal år sedan drabbades av en systemkrasch och ett jättedokument försvann. Nu gick det att rekonstruera detta eftersom det var uppbyggt av flera mindre dokument, men det kom inte iväg med posten den dagen som det var tänkt, kan jag ju säga. Efter detta har jag varit oerhört noga med det här med att SPARA dokument medan jag arbetar. Men så icke idag alltså. Något slags "hjärnsläpp" måste jag ha haft.

Ytterligare punkter på "nu har det hänt" listan:
  • Igår kom ÄNTLIGEN den del som saknades i köttkvarnen vi fick i julklapp. B var millimeter från att ringa Sverker och Plus, men levererande företag fick "en chans till". I helgen ska här göras färs!
  • Idag med posten (jag sitter hemma och jobbar idag) kom det ett meddelande om att vår lokala "post" (en mindre när-/spelbutik) och Posten har sagt upp avtalet. Posten flyttar istället till den lokala ICA-butiken. Vilket inte är någon nackdel för oss, vi har närmare dit.
  • I helgen såg jag krokus och snödroppar på en närbelägen tomt. Idag (när jag hämtade in posten) såg jag de första krokusarna sticka upp näsan i vår egen rabatt. Det är alltså 13 februari idag. Hej och hå...

1 kommentar:

Unknown sa...

Köttkvarn är väl ungefär det enda tillbehör jag saknar på min i övrigt eminenta matberedare... Köttfärsen är generellt alldeles för grovmalen i det här landet :( Så ät en smarrig hamburgare åt mig vetja!