torsdag, februari 07, 2008

Nyvald

Jaha, efter nästan exakt 4 dygn så var man då åter vald till sekreterare i en förening. Den här gången i den lokala BK. Ganska intressant faktiskt - när jag har haft styrelseuppdrag så har det så gott som alltid var som just sekreterare. Har jag nån skylt på ryggen som jag inte ser eller...?

Mötet var undanstökat på en halvtimme (inklusive prisutdelningar) och sen vidtog fotografering, konstituerande möte och mat. Som vanligt - vi har ett duktigt köksgäng - var det bra käk!!

Innan mötet passade vi på att träna lite, jag är just nu ganska ostrukturerad så det blev lite fritt följ, en inkallning med stående och fjärrdirigering sitt-ligg. Samt lite agility utifrån det som råkade stå uppställt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Var det inte du som hade protokoll-fobi? Lär dig säga NEJ människa! ;-)

Men allvarligt talat kanske det har att göra med att du, i motsats till majoriteten av befolkningen, är skrivkunnig?

Bibbi sa...

Jo, det var ju just det där med protokolls-fobin... Fast jag tror den mest är jobbrelaterad. Där är det väldigt mycket "röriga" möten som ska protokollföras nämligen. Brukar vara enklare på föreningsnivå.

Och ja, jag tror att det kan finnas ett samband med att jag är skrivkunnig. Redan när jag var i 15-årsåldern så sa nämligen en av grundarna i kanotklubben (det var där jag fick min föreningsfostran) att "när du blir lite äldre ska du bli sekreterare i klubben". Gissa vad mitt första styrelseuppdrag blev...?