onsdag, februari 06, 2008

Plastburkar och planering

Japp, ovanstående är anledningen till att jag inte skrivit på ett par dagar. Fast jag har ju inte uppnått den "statusen" att mina läsare börjar undra var jag blivit av... Undrar hur många ni är som läser här egentligen?!

I måndags kväll var jag hos svärmor på "plastburksparty". Tupperware, alltså... Dyra burkar, men bra. Det blev lite halvsent = inget bloggande på kvällen.

Igår var det planeringskonferens med jobbet, med övernattning. Vi var på hotell Skansen i Båstad. En härlig spa-anläggning som vi tyvärr inte hann utnyttja så mycket (men jag kom fortfarande i baddräkten!) och en bra restaurang. Ja, huvudsyftet var som sagt att gå igenom vårens verksamhet och planera den - vilket vi naturligtvis la den mesta tiden på. Det är onekligen nyttigt att sätta sig ner och "tänka till" ibland. På ett tidigare jobb pratades det en del om vikten av tid för reflektion... Det är nog ofta en brist på många håll! På måndag ska jag ha utvecklingssamtal med min chef. I år ska jag vara bättre förberedd än ifjol - har lite egna idéer om min utvecklingspotential, sen får vi se om chefen håller med!

Ikväll hade jag tänkt ge mig ut och springa men... orkade inte riktigt. Ska ta mig i kragen igen på söndag. Det är lite mycket fram tills dess nämligen. Årsmöte i BK imorgon t.ex.

4 kommentarer:

Http://brewitzochco.blogspot.com sa...

Hallå!!! Jag läser, jag kollar flera gånger varje dag om du har skrivit nå't............

Anonym sa...

Det handlar nog inte om "status" utan i vilken mån man skämt bort sina läsare med täta uppdateringar. Och brukar man inte skriva något varje dag så klarar dom sig bättre... ;-)

Unknown sa...

Räcker upp handen! :) Jag kollar också ofta...

Ska hålla tummarna på måndag!!!

Bibbi sa...

Haha - som vanligt så är det bara de jag vet som ger sig till känna!