söndag, februari 17, 2008

Snö??

Ja, igår föll det faktiskt lite snö över oss!! Det var hela 9 minusgrader på morgonen så de där stackars krokusarna som tittade upp fick nog lite jobbigt.

Helgen har rusat på i bra fart som vanligt, vi har väl inte gjort så väldigt mycket särskilt men det är ju alltid saker som ska göras. B jobbar med ett staket runt vår tänkta köksträdgård och jag har pysslat med diverse smått och gott inomhus.

Jo, igår gjorde vi en liten utflykt till en butik med mycket jaktprylar... Den här gången hade jag bestämt mig för att jag INTE behövde några kängor, skor, byxor eller annat Det blev rätt dyrt när jag var på plastburksparty). Det är sånt jag brukar "ramla dit" på vid såna här shoppingresor - konstigt att jag som hatar att shoppa är så "lättlurad" när det gäller prylar som är användbara vid hundträning?! Men så kom vi dit och de hade billiga kängor och de jag har börjar nog sjunga på sista versen och vips så hade jag slagit till på ett par jag också. B skulle ha skor/kängor (det var ett av syftena med utflykten) och nu står det två par i hallen, ett åt oss var.

Hundträningen har det väl blivit lite "si och så" med - mest promenader. Idag på förmiddagen roade sig "grabbarna" själva på tomten medan husse jobbade med staketet och jag svepte runt med dammsugaren inomhus.

Tror jag måste återuppta det där med att skriva "att-göra"-listor även på fritiden för nu har jag tappat greppet om vissa saker. Pust. Funderar på om jag ska försöka göra en liten plan för Hampus träning framöver också. I slutet av mars börjar månadstävlingarna på klubben...

1 kommentar:

Anonym sa...

Känner igen det där med skor/kängor. Har också väldigt lätt att "ramla dit" på sådana. Men jag har f ö ganska lätt shoppa vanliga skor också...