torsdag, maj 29, 2008

Föreningsliv

I måndags kväll var det telefonmöte.
I tisdags kväll var det utskick av PM inför kvällslydnaden den 13 juni.
Igår kväll var det medlemsmöte i BK-distriktet.
Ikväll är det månadstävling på klubben.
På söndag är det medlemsmöte i HU-distriktet.
Puh! Jag som hade nån idé om att maj skulle bli lite "lugnare" i år när jag inte håller kurs??

Rent jobbmässigt har det också varit (och kommer fortsätta vara) rätt mycket - så såna här "smygbloggningar" på arbetstid har jag inte tid med egentligen. I tisdags var det möte, från vilket jag ska försöka få ur mig ett protokoll idag. Igår satt jag hela dagen och jobbade med bearbetning av en användarmanual. Det är ju det där med det språkliga - även om texten är översatt till svenska så är det ju bra om användarna förstår vad det står också... Ibland kan en borttappad bokstav göra att det blir ganska lustigt. Att möbler kan vara avlutade vet jag ju - men när det står att "när applikationen är avlutad" då är det ju nåt galet... Eller syftningsfelet i stycket om försäljning med provision, som gjorde att jag började fundera på hur mycket vi kan sälja en bussförare eller tågvärd för?!

3 kommentarer:

Unknown sa...

Haha. Jag och kollegan försökte låta felstavningen "pubic relations" vara kvar i en bok en gång (många hundra förekomster genom hela boken...), men den humorbefriade sättaren ändrade på allihop. Buuu.

Anonym sa...

Jag kan tala om att det är otrooooligt skönt att för tillfället inte ha några som helst idéella åtaganden. Inga möten, inga måsten, inget (nåja) sitta vid datorn och producera. Det enda som finns i agendan är två halvdagar som testledare, en i oktober och en i november. Du kanske skulle prova det någon gång?

Jag betraktar mig för tillfälle som tillhörande den utslitna generationen, och så sliter vi på nästa generation. ;-)

Bibbi sa...

Lotta, jag hade ju en "timeout" när jag flyttade till Skåne - i ett helt halvår var jag föreningssysslolös! Det VAR skönt...
Men om du hör till den utslitna generationen är det väl mig vi får slita på nu, för jag har ju några år "tillgodo"?