tisdag, maj 06, 2008

Man vet...

... att man är en god kund hos veterinären när man blir ombedd att ta med posten på vägen ut! Eller...? Var in med Hampus för vaccination ikväll och "syster" hade inte hunnit till brevlådan med posten och undrade om jag kunde göra dem tjänsten att ta vägen förbi brevlådan. Jomenvisst!

Vi hade styrgruppsmöte med jobbet, i Lund, och det är ju lite rörigt just nu pga diverse förändringar då det är folk som bytt tjänster, sagt upp sig osv. Ska bli mycket intressant att se vad som händer framöver.

På lunchen tog jag en sväng till Lilla Fiskaregatans trädgårdsbutik och köpte de dyraste fröer jag någonsin köpt och troligen kommer att köpa. Kilopriset var nog värre än det för saffran...

Efter veterinärbesöket har jag och Hampe joggat en runda. MYCKET sakta. Jag försökte fokusera på min löpteknik lite, hur sätter jag i foten osv, men sen började jag också klura på varför Hampus - som bevisligen KAN springa fort när han verkligen vill - inte hänger med i ens mitt lugna joggingtempo. En sak som slog mig är att han, till skillnad från otto, faktiskt travar redan när man promenerar i rask takt. Kan det vara så enkelt att han har lite korta muskler och därför svårt att "sträcka ut" i trav? Nu tänker inte jag plöja ner några pengar i någon stor utredning av detta, men lite stretching ska vi börja utföra. Basta!

Det börjar röra på sig i trädgården också. Än så länge har jag inte sett så många sniglar, tog en runda i helgen och hade ihjäl några stycken men det var inte i närheten av vad jag upplevde ifjol vid den här tiden. Ska ta ett nytt varv någon mer kväll - ju fler jag kan ta ihjäl nu, desto färre blir det ju längre fram i sommar. Synd att man ska behöva bry sin hjärna med sånt elände, när det finns såna här vackra saker i trädgården.








1 kommentar:

Anonym sa...

Kanske en fast tjänst i sikte? Och jag blir naturligtvis nyfiken på vad det ska bli av de dyra fröna?