torsdag, september 27, 2007

Det är en "sån där" vecka den här veckan

Dvs det är fullt upp med föreningslivet...

I tisdags hade jag och A första tillfället på nybörjaragilitykursen. Döm om min förvåning när en mamma och tös dyker upp som INTE var på plats för "förkunskapstestet" veckan innan. Nej det hade hon iiiinte sett i kallelsen. Hm. Selektiv hörsel har jag hört talas om men selektiv syn. Kursen full, tyvärr, tack och hej. Elaka jag slår till... Som lite extra krydda dök samma mamma med samma dotter upp på BK ikväll och ville antagligen ta sig in i ungdomsgruppen där. Ja jisses. Tyvärr har jag också en känsla av (då jag träffade på dem tidigare) att det egentligen är mamman som vill gå på kurs... Tösen är rätt liten och verkar måttligt road.

Igår ägnade jag hela dagen åt "medarbetardag" med jobbet. Eller inspirationsdag, eller vad man vill kalla det. En intressant dag på det hela taget - men efter mina år som utbildningsadministratör för diverse ledarskapsutbildningar och inte minst de olika kurser jag har gått inom idrotten och hunderiet, känns det ofta som att mycket är "gammal skåpmat i ny förpackning". Men visst, något "nytt" att ta till sig är det oftast.
På kvällen var det distriktsmöte i BK. Kunde konstatera när deltagarlista skickades runt att jag var faktiskt inte yngst - det brukar ju annars vara så i BK-sammanhang. I HU-dito är jag ju ofta bland de äldsta. Vi kom hem "mitt i natten" för de här mötena är ju inte några snabba tillställningar tyvärr.

Idag har det varit telefonmöte hela dagen på jobbet. Systemspecifikationer, systemspecifikationer... Körde direkt från jobbet till BK för månadstävling, B kom dit med bägge hundarna. Ett intressant test faktiskt - Hampus hade alltså inte träffat mig sedan imorse när vi gick ut på plan! Det gick ganska hyggligt faktiskt, vi skrapade ihop 133,5 poäng med 2 nollor. Det kändes framför allt bra. I synnerhet som vi tränat väldigt, väldigt lite den senaste tiden pga min skada...
Platsliggning - 10
Fritt följ - 8,5 efter i vändningar (japp, släpper ffa i helomvändningar)
Platsläggande - 0 ner-upp (lägger sig och sen följer han i alla fall med?!)
Inkallande med ställande - 6,5 dk stå + sent åtlydd (hm, det här kan han bättre)
Sändande med ställande "rutan" - 0 åter utan genomfört stå (den här gången sprang han faktiskt rakt fram och in i rutan men stannade tyvärr utanför... och dirigera in honom det fixar jag inte riktigt...)
Apportering - 8 dk fot vid ingång (riktigt bra faktiskt, bra ut, bra gripande, bra in!!)
Hopp - 9,5
Fjärrdirigering - 6 många dk (läs: på första skiftet. Det är något där med att "du har sagt ligg"...)
Helhetsintryck - 8 tappar kontakt tidvis (så sant...)

Men som sagt - det KÄNDES bra. Och DET är viktigt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Precis; känslan! ;-)

sara sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.