fredag, september 21, 2007

KM i strilande regn - och lite annat

Jaha, då har vi hållit BKs första Klubbmästerskap i agility. Regnet strilade envist ner i stort sett hela kvällen men humöret var ändå på topp bland de tävlande (en handfull), funktionärerna (stort tack till alla tappra ”icke-agilitymänniskor”) och en – faktiskt – liten publik!! Tyvärr var det ingen av de startande small-hundarna som lyckades få något resultat, men vi har nu korat klubbmästare i medium och large i alla fall! Jag avstod ju från tävlande – och hade knappast vunnit i vilket fall som helst. Nu ska agilitysektorn fundera lite på hur detta ska läggas upp nästa år, kanske med fler deltävlingar under året? Observera att jag INTE sitter med i sektorn utan bara är någon slags ”konsult”… :-)

Det blev överhuvudtaget ingen egen träning för våra hundar, men det är ju sånt som händer ibland. Nu när jag i alla fall är ”hel” igen så ska här börja tränas på nytt. Funderar faktiskt på att slänga ut konerna på fotbollsplanen hemmavid i kväll och träna lite på ”rutan”… Det var väl själva den om det inte ska gå att få till det momentet också.

På jobbet är det för ögonblicket ”jämföra dokument” som står på programmet. Ett nog så seeegt men viktigt arbete just nu. Jag har ju också en liten ”bisyssla” i form av att administrera företagets mobiltelefoner. Den senaste månaden har det varit väldigt många trasiga telefoner… ibland undrar jag faktiskt vad folk GÖR med sina telefoner! Lite aktsamhet vore kanske inte fel. Eftersom många av dessa ”lurar” är så pass hyfsat nya så att de omfattas av garanti, så ligger det ett antal telefoner på verkstad. Och tror någon att berörda användare (som HAR lånetelefoner så de är inte utan) nöjer sig med att jag säger att ”så fort jag får besked så hör jag av mig”. Nej nej. Vissa måste ”tjata” så fort de ser mig. Pust…

Inga kommentarer: