fredag, september 14, 2007

Nu är jag knäckt!

Rent fysiskt alltså... Jag har alltså äntligen varit hos kiropraktorn idag. Det visade sig, vilket jag ju misstänkt de senaste dagarna, att det är lite av en ”akutform” av min gamla bäckenrotation. Dessutom hade jag lite ”småkrafs” högre upp i rygg och nacke som fick sig några ”knäckar” också. Det fanns en massa fina namn så klart men dessa kommer jag ju inte ihåg!

Jag har nu stränga order att ta det lugnt i helgen, inte BARA sitta utan helst stå mycket under mötet imorgon och även på tåget. Sen ska jag göra allt i ett lägre tempo än normalt. ”Tänk först och utför sen” var ungefär instruktionen. Ha – ni som känner mig vet ju hur jag är, allt ska gå i 120…!

Skönt i alla fall att ha fått en ”diagnos” och att det förhoppningsvis ska gå hyfsat fort att få ordning på det. Jag ska tillbaka igen på måndag.

Nu i helgen har Sveriges Hundungdom sitt Representantskapsmöte – centrala årsmötet, alltså. Jag lyckades på något vis bli ombud från distriktet tillsammans med 2 personer till så i eftermiddag sätter vi oss på tåget med mål Stockholm. Hem igen bär det på söndag förmiddag. Lite konstigt känns det för B ska inte med. Ifjol var ju Otto med som valp på motsvarande möte (och sov i mitt knä största delen av tiden). I år är husse och ”pågarna” hemma… Ytterligare en fånighet i sammanhanget: Min bror tävlar med MC i dragracing. Den här helgen är det tävlingar i Malmö. Då åker jag till Stockholm…!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Hoppas att det rättar till sig med höft, bäcken och rygg nu!

Det är nog tur att Otto inte ska med till Sthlm. Hade nog blivit liiite jobbigt med en fullvuxen wachtel i knät, i synnerhet som om ska stå upp under mötet... *fniss*

Anonym sa...

vad SKÖNT att du gick dit tillslut. Ta det nu luuuugnt i helgen som du fått order om;)