torsdag, september 20, 2007

Färdigknäckt

Jaha, då var jag och kiropraktorn färdiga med varandra för den här omgången. Ett "uppföljningsbesök" är dock inbokat om en knapp månad. Det är nog bra det för jag HAR ju som sagt haft bekymmer förr. Fick ingen bakläxa för gårdagens hundpromenad även om han höll med om att det kanske är lite onödigt att jag går med bägge i koppel just nu... Dock får jag mer än gärna börja jogga igen nu, bara jag känner själv att det känns bra! Skönt - då blir det nog ett litet lätt pass på lördag eller söndag till att börja med. Känner ju fortfarande av lite i musklerna som inte riktigt hämtat sig från hela den här historien, så de kan gott få vila ett par dagar till.

Tur att jag hade skrapat ihop mycket flextid före sommaren för det saldot har blivit hårt åtgånget den senaste veckan. Men jag måste ju vara hel i kroppen, annars fungerar ju ingenting!

Ikväll är det agility-KM på BK, jag ska som sagt inte delta aktivt men funktionär kan man ju alltid vara.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Skönt att benknäckarbesöken haft avsedd effekt. Ta inte i för mycket nu bara!

Bibbi sa...

Nej då, jag lovar att ta det hyfsat lugnt. Det känns fortfarande i musklerna och jag misstänker väl så smått att jag har varit lite "sned" i kroppen redan innan den här akuta skadan, eftersom det känns lite "konstigt" fortfarande.