tisdag, mars 18, 2008

Julen varar fram till påska - del 2

De där julgardinerna åkte ner när det byttes fönster i huset i fråga för någon vecka sedan. Men nu har det snöat, och snöat, de senaste dagarna. Julstämning lagom till påsk. OK, nu är ju påsken väldigt tidig i år men det här kunde vi ju ha sluppit.

Igår hade B kursstart nybörjar-agility. Ikväll är det M som håller fortsättningsdito och jag har lovat att assistera.

Passade på att träna lite med bägge hundarna igår, Otto fick lite fritt följ, lägganden OCH ligga kvar, inkallning och apportering av dummy. Den sista skulle man göra "hopp-skutt" på för den skulle tydligen DÖ. Då blev matte lite irriterad - och det gjorde nog lillebror lite förvånad. Han är ju väldigt snabb på att "ta åt sig" i sådana situationer.

För Hampus var det fritt följ, inkallning med stående och rutan som gällde. Hade ställt rutan på ett "nytt" (fast egentligen gammalt) ställe och då blev det tydligen svårt igen. Trots att targeten låg där! Vi får väl se hur det går - jag har ju sagt att jag ska tävla i juni och sen ta ställning till ev. pensionering (från tävling) av hundstackarn.

4 kommentarer:

Unknown sa...

Pensionering??? Nä nu syns det väldigt dåligt här, jag kommer ju ihåg när han var liten odräglig valp! Vilket ju var för... tre... år sen? Max!

Bibbi sa...

Själv tror väl Hampus fortfarande att han är 8 månader, snarare än 8 ÅR... (Jo nu syns det dåligt igen)

Anonym sa...

Det är alltså ditt fel att snön kom. Låt julgardinerna vara kvar nästa år är du snäll!

(Eller om det nu var någon granne? Lite oklart...)

Bibbi sa...

Nä, det var inte mina julgardiner det handlade om, det var en granne eller snarare "närboende" (läs det förra "julen varar till påska" inlägget). Vinterns ankomst skyller jag nog på sambon, han tyckte att det var ju ingen vinter och för ett par veckor sedan åkte de dubbade vinterdäcken av till förmån för sommardito. Alltså är det hans fel, för sen blev det vinter.