måndag, mars 10, 2008

På resande fot

Från Hässleholm till Göteborg, från Göteborg till hemmet till Hässleholm till Kastrup till London till Salfords...

Tja, det var mitt reseschema de senaste 2-3 dygnen. Lördag: från freestyleinstruktörsutbildningen hem, till svärmors födelsedagsfirande (inklusive lite melodifestival - årets överraskning har väl alla redan kommenterat, att Carola inte gick vidare)...

Igår var det packa och greja hemma, innan vi körde iväg till årsmöte i HU-distriktet. I Hässleholm... (som om jag inte fått nog av den staden i veckorna?!) Mötet började kl. 15 och 16.42 gick mitt tåg från stationen. Taxi bokad till 16.15 från HU-klubben där mötet hölls. Beslutspunkterna var i alla fall undanstökade när jag gick, då höll man mest på med övriga frågor - med betoning på frågor! Tyvärr är det ibland så att folk har en "tro" om hur saker fungerar, detta är oftast värre bland de som är lite äldre i dessa sammanhang. Det är heller inte alltid så stort intresse för att läsa den information som finns och gå på de utbildningar etc som erbjuds. Väldigt synd tycker jag. Föreningsteknik är viktigt och det blir betydligt roligare om man vet hur verksamheten fungerar.

Väl framme på Kastrup var jag väldigt nära att galoppera iväg till fel flygbolags incheckningsdisk. Vanans makt är stor, ni vet... Men den här gången flög jag med ett annat bolag än vi "brukar" göra. Kom på mig själv i tid i alla fall! Eftersom det är lite småtrångt på Pressbyrån i Hässleholm så blev det inget inköp av någon bok där utan jag tänkte att i värsta fall får det bli nåt på engelska på Kastrup. Men där fanns faktiskt svenska pocketböcker också. Dock... vilka priser?! 99 danska kronor för en pocketbok?! Vilket alltså blev 125 svenska... Jag var tillräckligt desperat kan jag säga. Flygresa och en vecka på hotell utan bok, går inte.

Sen var flyget försenat och jag hade lite svårt att bestämma mig för hur jag skulle ta mig från "fel" flygplats till hotellet, troligen valde jag väl inte den bästa lösningen tidsmässigt men jag kom fram till slut i alla fall. Kvart över tolv på natten. Puh. Och då fanns jag inte på ankomstlistan på hotellet = fick jaga upp den stackars kollega som fixat rumsbokningarna. Som om det inte var nog då, så visade det sig när jag packade upp necessären att duschtvålen läckt. Bara att sätta igång och sanera allt i necessären. Tack o lov är ju tvål ganska lätt att skölja bort! Och framför allt - kläderna hade klarat sig!!

Idag är det systemtestning på programmet. Imorse kände jag mig lite som om jag landat på en annan planet - troligen för att jag de föregående 2 veckorna mest har pysslat med telefoni på jobbet och lite smått lagt "projektet" åt sidan rent mentalt. Men nu är jag inne i "hetluften" igen. Dock utan trådlöst internet. På hotellet får man betala för tjänsten och gästnätverket hos vår leverantör vill inte min dator kännas vid. Just nu har jag lyckats låna dator av en kollega. Är man beroende eller?!

1 kommentar:

Anonym sa...

Kan bara säga ... puh!