måndag, mars 03, 2008

Och julen varar fram till påska?

Jag sa att jag skulle komma tillbaka i mars, inte när i mars...
Nåväl. Idag började det snöa här i NV Skåne! Ett blött vitt täcke, visserligen bara någon cm, har virat in omgivningarna. Hm...
Förra veckans "överbelastning" berodde ganska mycket på att vi bytte telefonisystem på jobbet och jag blev inblandad i detta projekt för ett par månader sedan. Med tanke på att det projekt jag jobbar i största delen av tiden har dragits med ständiga förseningar under de här åren, är det en intressant kontrast att vara med i ett projekt som faktiskt har "gått i mål" nu! För första gången i mitt arbetsliv har jag skrivit en övertidsrapport... De flesta jobb jag har haft har jag antingen haft övertiden "inväxlad" mot mer semester, eller andra "alternativa" lösningar. Men den här gången var det verkligen beordrad övertid! Det hela gick i alla fall hyfsat smärtfritt, men visst är det alltid svårt med förändringar.
Apropå rubriken så finns det ett hus i närområdet där man fortfarande har julgardinerna uppe. Jag som tyckte jag var sent på det när jag tog ner våra i slutet av januari (var det väl?).

De närmaste veckorna kommer också bli lite röriga... Men nu vet ni i alla fall att jag lever!

Inga kommentarer: