söndag, april 06, 2008

Akut tidsbrist

Något annat kan jag inte sammanfatta livet just nu med...

Hemresan från England i torsdags blev en seg historia. Flyget försenat, missat tåg, nästa tåg försenat, missad färja, lågtrafik på färjan... Ja du milde tid. Styrelsemötet på kvällen gick i alla fall bra och styrgruppsmötet på jobbet i fredags gick också bra.

Igår var det halvskapligt-vackert väder och vi passade på att ägna oss åt lite "vårbruk" här hemma. Kratta, rensa ogräs, plantera penséer, försöka rädda några tulpaner, lägga plattor, plantera potatis, lägga ut snigelgift osv osv. Hundarna är helt fantastiska dessa dagar - de håller igång på egen tass och roar sig kungligt. Hur man kan ha så roligt med en pinne är stundtals ett mysterium... och så jagar de varandra en stund och leker lite och ja... Man behöver inte ha dåligt samvete över en sån "vilodag" i alla fall!

Idag har jag varit ute i skogen med M och O och snitslat rutor till högrespåret om 3 veckor. Det tog ca 2 timmar så det var snabbt jobbat. Skönt att ha folk som har koll på marker och rutor! Nu ska vi bara få grepp på spårläggarna också så är jag helt lugn sen.

Efter detta så gjorde vi en liten "familjeutflykt" som inkluderade en tur ner till stranden söder om Råå och lite vattenapportering. För Otto alltså. Hampus simmar ju inte frivilligt om inte jag gör det. Och det gör jag inte så här års!

På eftermiddagen har jag planterat om krukväxter och sått lite fröer (apropå vårbruket). Sen var det dags för en löprunda också, vilket inkluderade båda hundarna. Hampus springer på lite bättre när han har lillebror som draghjälp utöver matte.

Och sen var dagen slut, typ...?! Måste nog ta och skriva en lista och försöka bocka av i veckan för nu känns det som att det är många bollar i luften!

1 kommentar:

Unknown sa...

Du får göra som svärisarna hotade ena salukin med: ställa honom på en skateboard! ;)