torsdag, april 24, 2008

Utmärkt!

Ja - nu är jag lite mallig, för rubriken var nämligen resultatet på "friskprofilen" hos företagshälsovården. Jag hade bra värden över lag, kondition "på topp" (något lägre än den var när jag elittränad så klart men ändå klart över lägsta gränsen till högsta betyg för kvinnor i min ålder!) och ja - det fanns i stort sett inget att anmärka på. Ja, det här med att jag borde äta mer frukt o grönt då men det visste jag ju. Och så kan jag ju ibland tycka att det är lite stressigt, men det är ju inget som jag själv upplever som våldsamt alarmerande. Ketchupeffekten härjar - ibland är det jättemycket och ibland lite mindre. Där tror jag ju också stenhårt på det här med hundägandets "läkande effekter". Har jag en usel/jobbig dag på jobbet så tar jag hundarna och går ut i skogen och vips - när jag kommer hem igen så mår jag bra igen!

Att jag mår "mentalt bra" visste jag ju men det är ju skönt att få ett kvitto på att även blodvärden etc är bra. Sånt kan man ju aldrig "känna" sig till.

Så nu är min dag "räddad" kan man nog säga! Ikväll ska jag vara tävlingsledare på månadstävlingen på klubben och jag hoppas, som vanligt, att det inte kommer några klass III och elit-ekipage. Jag är ju inte så vidare värst bra på de klasserna - jag har ju aldrig tävlat där själv (även om Hampus faktiskt formellt sett skulle FÅ tävla i III:an eftersom vi en gång har fått ett 1:a pris i II:an)...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Snacka om ketchup-effekt, här haglar inläggen tydligen idag. Nu slår du väl snart mitt rekord på ... kan det vara fem inlägg på en dag, eller kanske sex? Men då har de flesta varit mycket korta.

Grattis till ett fint resultat på hälsoundersökningen iaf.

Unknown sa...

Grattis!

Jag skulle ocksa vilja göra en sån koll, men jag får betala själv i så fall...