fredag, juli 25, 2008

Man blir hög...

... på endorfiner när man springer!! Eller kanske ännu mer efteråt??

Igår var de stora projekten för dagen att
a) byta lina på tvättvindan
b) frisera Hampus som såg ut som ett troll...

På kvällen var vi ute på klubben en stund och körde en liten smula aglity men med närmare 30 graders värme så var det lika bra att ta det lugnt och fokusera på fikaträningen... Hjälpte C lite med budföring också. Jisses så stor en dobbis är när man är van vid våra "små" hundar!

Idag har jag börjat dagen med en hyfsat rejäl promenad med hundarna, direkt följd av en löprunda på nästan 55 min. Ungefär 8,5 km så det var lite för långsamt för att jag ska vara nöjd, kändes väldigt tungt och segt - möjligtvis för att jag gick den där prommisen före och inte fyllde på depåerna innan löpningen?? Trots allt så får jag ju den där "kicken" av fysisk träning så någon nytta gör det väl. Det gäller att utöva aktiviteter medan det är hyfsat svalt, nu är klockan lite över 11 och det är redan 23 grader ute...

Dagens projekt i övrigt: Handla mat och tvätta bilen, hade jag tänkt mig... Stora utsvävningar så här i slutet av semestern!!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Runners High vettu :)

Långpass ska vara långsamma. Bara kroppen "kan" springa länge så ordnar det sig i augusti... Ombyte förnöjer dessutom, nästa gång får du öka på lite! Efter depåstopp och annat.

Bibbi sa...

Jamen SÅ långt var det ju inte?!