måndag, juli 14, 2008

Vadå sommar...

Hm - nu är det likadant igen... Meteorologerna utlovar bättre väder "om ett par dagar" men inget händer. Jag minns väldigt väl sommaren 2000 då det var precis så - då slutade jag t.o.m lyssna på prognoserna och tittade ut genom fönstret på morgonen istället! Att jag vet att det var just 2000 beror på att Hampus var valp då... Ja milde tid vad åren går!

Idag skulle det bli "växlande molnighet" och inte särskilt stor risk för regn. Vad hände när jag gick ut imorse? Jo - det regnade.

Apropå morgon så verkar det som att hundarna efter veckan i husvagnen och hos mina föräldrar insett att om inte klockan ringer så behöver man inte stiga upp 05.30. Normalt försöker de ju väcka oss vid den tiden även på helgerna, men den senaste veckan har vi faktiskt fått sova ända till 7.30-8-tiden. Vilket jag tycker räcker alldeles utmärkt. Annars har ju halva dagen gått... ;-)

Fördelen (?) med detta halvdana väder är väl att det kanske blir lite gjort inomhus, sånt där som man inte riktigt tar sig tid med annars. T.ex. att baka bullar har jag funderat på, och så ligger det en hög med tvätt som skulle behöva strykas... Sysslolös behöver man inte vara. Jag har också laddat upp med en hög böcker, problemet där är bara att jag har en tendens att gå in i sträckläsning och då blir det inte mycket annat gjort. Så de får nog ligga ett tag nu och så ser vi om det blir bättre väder.

Har en del bilder i kameran från såväl semester som trädgård som jag tänkte jag skulle lägga ut så småningom också. Ska bara tömma kameran först. Det är mycket "ska bara" just nu!

1 kommentar:

Unknown sa...

Som hos oss: "mostly dry with sunny spells" - hur bra är den prognosen?!