onsdag, december 24, 2008

GOD JUL!!!





















För en gångs skull får husse skylta med namn på bloggen. Det får han stå ut med så här i juletider. Julkorten är postade/mailade, dock blev det "studs" på en del mailadresser så har du inte fått något kanske du har bytt mailadress?

Det har gått en hel vecka sen jag skrev något här sist, enkelt uttryckt så har jag varit så trött på allt vad datorer heter så jag har hållit mig långt ifrån datorn när jag har kommit hem på kvällarna (och även under den gångna helgen). Vi bedriver just nu en del testverksamhet (på hemmaplan, eller ja, i Lund i alla fall) på jobbet. I söndags roade (?) jag mig med ett äkta julstök i vardagsrummet (dammsugning bakom element, soffor osv). Husse fick ta med sig även Hampus till skogs - men kom hem lite "för tidigt" när kaoset fortfarande var totalt. Detta konstaterade han själv väldigt snabbt och körde iväg till Jula. Vid hemkomst nr 2 var läget lite bättre så vi kunde fika i alla fall. Jag funderar ofta på hur man skulle kunna möblera bättre (läs: mer lättstädat) - men det är svårt i ett litet rum att göra något annat än att ställa möblerna utmed väggarna! Kanske skulle man bjuda hit "Roomservice" eller nåt annat program??

I söndags var det även glöggafton på klubben - mycket trevligt!

Igår ägnade jag mig - efter avslutat arbete - åt att trängas med en massa annat folk på två olika köpcentra och i en ica-maxi-butik. När jag kom till maxi hade det börjat tunna ut... Den största ångesten varje år är julklappen till husse. Han har ju kommit på en del bra grejor de senaste jularna (DVD-box med Galenskaparna t.ex.) och sånt är ju inte lätt att matcha...! Men till slut så hittade jag det jag sökte.

Nu blir det jullov i 10 dagar, välbehövligt för kropp och själ. Ska försöka komma igång ordentligt med löpträningen - det är bara 21 veckor kvar till Göteborgsvarvet! Och så har jag en tenta i mitten av januari, och en inlämningsuppgift som ska vara klar då (en mindre uppsats...). I vår ska jag INTE läsa två ämnen parallellt, så mycket är jag helt säker på.

God Jul på er alla!

1 kommentar:

Anonym sa...

Om du bjuder in Roomservice så tar jag Bygglov. ;-)

Hoppas du får en fin jul och en skön ledighet!