söndag, mars 14, 2010

Det flyter...

... kan man lugnt säga om valda delar av vår tomt. Det hade nästan gått att träna vattenapportering med Lazer i de största vattensamlingarna. Bildbevis kommer... För övrigt kan jag framföra till er som längtar efter snösmältningen (hej mina vänner uppåt landet) att det finns en baksida med det: hundarna blir fruktansvärt lortiga just nu... Men det tar bra på snön nu när det är plusgrader och sol på dagarna, även fast det är minusgrader nattetid.

Idag har det varit lydnadstävling där jag var tävlingssekreterare. Resten av dagen har gått åt till att hinna med egna hundar, lite föreningspyssel (dags att skicka ut handlingarna till HU-distriktets årsmöte), matlagning (crossover - älgfärs möter fetaost, det blev riktigt bra faktiskt) och allmänt hemmapyssel.

Vart veckan försvann vet jag inte. I torsdags var det styrelsemöte. Igår var jag och Otto ute och sprang en hyfsad tur (t.o.r. grannbyn = 5,8 km), lite grann kändes det i ljumskarna idag.

1 kommentar:

Lotta sa...

Här händer i stort sett ingenting med snön. Jag menar... +0,8 i skuggan? Det var det igår, och det gjorde ingen lycklig. Jag skulle gärna BADA hundar två gånger om dagen om det är det det som krävs...