tisdag, mars 02, 2010

Nytta och nöje...

Igår kväll hade jag ett par korgar tvätt (efter helgens attack mot smutstvätten) att vika. För att Otto skulle få lite "fri-tid" i vardagsrummet med husse (Otto "bor" mycket i köket nu pga aggressionstendenserna mot Lazer, vi har dock bara grind dit ut så han är inte "instängd" bara... avskiljd...) så tog jag med mig Lazer in i tvättstugan och stängde dörren. Medförde även en påse mjuka godisar. Så ägnade jag mig åt att växelvis vika tvätt och träna "sitt" med den lille krabaten. Förutom Otto så finns ju även Hampus att hålla undan från valpövningarna, då var det väldigt bra med en dörr att stänga!!

Idag har jag jobbat hemifrån - skönt på många sätt, inte minst då det är lättare att fokusera på vissa saker när det inte finns människor och prylar runtomkring... Jag gillar mina arbetskamrater, det är inte det, men som sagt - ibland är det skönt med "lugn och ro".

Riktigt fint väder har det varit idag också, strålande sol och nån minusgrad. Ja, det hade väl inte varit fel om det fortsatt töa nu när det väl hade börjat, men solen är ju en fröjd. Och det faktum att det faktiskt är hyfsat ljust vid 7-tiden på morgonen när jag normalt sett ger mig iväg till jobbet, och fortfarande är det vid den här tiden (18.00 slog klockan på datorn just om till), tyder ju på att vi är på väg "åt rätt håll".

1 kommentar:

Lotta sa...

Ja ljuset är guld värt!