måndag, mars 01, 2010

Snöyra och friskvård

Jaha, då var det slut på tövädret och snöyran har gjort sitt återtåg. Lazer tycker nog att det är bra för han började se lite brydd ut igår kväll - var är allt det där vita som jag brukar kissa på...?

Idag har han varit kontorsmaskot igen den lilla ängeln. Det finns ju undersökningar som talar om att det är nyttigt att le för då händer det en massa bra saker i kroppen. Med tanke på hur många som ler lite småfånigt bara de ser den lille svarte på kontoret, så borde jag snart få någon form av pris för att jag friskvårdar personalen genom att medföra valpen till jobbet!! Nu tror jag ju tyvärr inte att det lär inträffa men nog är det härligt med kollegor som inte kan passera utan att gå och kika även när han sover...!

När vi kom hem hade husse redan varit hemma en stund och hunnit gå rundan med Hampus och Otto, blåst och snö känns inte inspirerande för att återuppta mitt springande (Göteborgsvarvet närmar sig med oroväckande hastighet), så jag landade vid datorn istället. Ska försöka författa lite förklaringar till revisorn på vad jag gjort när jag har klantat till det och vänt på siffror osv, för nu är bokslutet äntligen klart... !

Inga kommentarer: