söndag, mars 28, 2010

Host, och mer bokblogg

Hostan och snörvlandet håller i sig, även om det faktiskt känns som att hostan har lugnat sig lite - i natt har jag faktiskt sovit tämligen sammanhängande. Jag fortsätter ändå fundera på om det är dags för ett läkarbesök imorgon, för säkerhets skull. Det drar ju ihop sig till påsk och jag har absolut ingen lust att behöva åka och sätta mig på akuten då.

I natt ställde vi om klockorna, så imorse var det lite mörkare ute igen... Ja här är det ingen sovmorgon bara för att det är söndag om någon trodde det! Husse sköter markservicen på SBK-distriktets agility-tävlingsledarutbildning som avhålls på vår klubb, så det är upp och hoppa... Och det är väl ingen som tror att hundarna inte var hungriga, eller kissnödiga, bara för att vi steg upp en timme tidigare än normalt?

Eftersom jag inte orkar göra så mycket (börjar få lite panik över mina fröer som inte kommit i jord ännu, får nog skicka ut B på ett eftersök avseende sålådorna i eftermiddag) så har jag läst ytterligare en bok! Nu tar jag ikapp det jag inte hunnit med under februari-mars... Den här gången blev det Katarina Mazettis "Familjegraven", fortsättningen på Grabben i graven bredvid. Jag läste den boken innan jag såg filmen - som för övrigt jag och B såg tillsammans när vi ganska nyligen "träffats"... (Vi kände ju varandra ett tag innan det "sa klick") Så, vad säga om denna bok? Nu är det ju så länge sedan som jag läste "Grabben" så det är svårt att jämföra, men perspektivet är fortfarande det samma - Benny/Desiree och hur de ser på saker ur varsin synvinkel. Män är från Mars och Kvinnor från Venus, lite grann. En härlig vardagsbetraktelse, skulle jag nog kalla det hela. För även om det kan verka lite tillskruvat, så är det nog många gånger precis så som Benny och Desiree har det, för många många par och småbarnsföräldrar. Jag menar - vi har inte ens några barn, "bara" hundar, och ändå svårt att hinna med alla "måsten" i livet. OK, nu lägger vi ju rätt mycket tid på diverse föreningsuppdrag så lite självförvållat är det ju.

Inga kommentarer: