fredag, november 23, 2007

Aldrig får man vara riktigt glad...

När jag nu lyckats med att föra över alla inställningar så är det så klart annat som j-as... T.ex. lever tangentbordet stundtals sitt eget liv. Möjligen är det jag som är för snabb på tangenterna och åstadkommer kombinationer av tangenttryckningar, eller så kommer jag åt alt-tangenten, eller musplattan?! Ska bli intressant att höra om B drabbas av samma problem - för i så fall har vi troligen ett problem (han skriver ju inte med alla fingrar som jag gör).

Vidare är det en del anslutningstrassel med det trådlösa nätet. Mycket märkligt. Ena sekunden funkar det och nästa går det inte alls. Fattar inte ett dugg, trodde först att det var windows brandväggen och norton som stångades med varandra men så verkar inte fallet vara. Hm. Ska jag behöva frångå mina principer och ringa supporten?!

1 kommentar:

Lime sa...

Om du kör XP eller Vista och din WLAN-router har både b och g, stäng av b. XP och Vista försöker sända på båda för att få upp hastigheten och det klarar inte alla routrar. Pröva också att byta kanal på WLANet. Min bärbara vägrar använda kanal 7... som ju är default.