måndag, november 12, 2007

Dagens fundering...?!

Varje måndag har vi "måndagsmöte" på jobbet dvs allmän samling i fikarummet och genomgång av "har hänt och ska hända".

Idag drabbades jag, mitt under detta evenemang, av en något märklig fundering. Undrar hur många av kvinnorna i lokalen som faktiskt har sin riktiga, äkta, hårfärg - utan någon som helst påverkan av kemiska medel... Jag sneglade åt höger, vänster och rakt fram och konstaterade snabbt att - det är nog inte många! Själv är jag faktiskt "au naturelle" dvs det är min egen färg, med grå strån och allt. Men jag hör nog helt klart till undantagen.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det var nog en korrekt iakttagelse. :-) En så'n där livsavgörande fråga som man funderar över ibland. För egen del har jag INTE haft min egen hårfärg på ganska många år...

Lime sa...

Jag har min egen färg, för första gången på 4 år, och fick för några dagar sedan kommentaren "Oj, har du gjort något åt håret? Men färgen du valt är inte så jättesnygg på dig."

Unknown sa...

Haha, jobbflykt på hög nivå!
Jag vet snart inte vad jag har för färg längre, och tur är väl det. Jag bara väntar på att det ska bli helgrått så jag kan göra bruna slingor istället för att försöka gömma de grå...

Anonym sa...

Haha, var glad över att du lyckas hålla dig vaken med små funderingar..........själv har jag en viss tendens att nicka till om mötena håller på för länge!!

Anonym sa...

Bra Bibbi, det är vackert med gråa strån i håret. Själv har jag haft rött hår (färgat)i flera år, men bestämde mig för att nu ska det bli äkta vara i fortsättningen. Men vet inte om det är så snyggt med gråa tinningar, får väl se hur länge jag håller ut.
Ia