tisdag, december 08, 2009

Hjärnsläpp

Har tänkt på massor av saker idag som jag skulle blogga om – när jag satt på tåget både till och från jobbet t.ex. Men de är som bortblåsta nu. Kanske beror det på att valpen (och hans syskon) nu finns på nätet – nyfikna kan kika in på www.stawaskogens.se !! Det är en L-kull och jag har fått en indikation på vad han ska heta på riktigt, frågan är vad vi ska kalla honom. Jag är lite sugen på Ludde, B är lite skeptisk då hans jaktkompis gamla hund hette så – men det är några år sedan och som hyllning kan man väl återanvända namnet? Tycker jag.

Det är tisdag idag och därmed agilityträningsgrupp, vi har ju varit borta några gånger nu pga möten och “plötsligt händer det” som det heter i Triss-reklamen. Otto chockade mig genom att lyssna och svänga – om än i lite vida svängar men dock utan att ta fel hinder – så plötsligt glömde jag totalt banan efter 6 hinder…!! Gör om, gör rätt! Wow-faktorn var hög och det är ju faktiskt roligt när även träningskamraterna konstaterar att IDAG gick han bra!! Det är här det här med stämning i gruppen är viktigt – just en sån kommentar kan ju framsägas, och tas emot, på väldigt olika sätt. Det där med betoning, “baktankar” osv, ni vet vad jag menar… :-)

4 kommentarer:

Lotta sa...

Härligt med bildbevis på valparna. När ska det hälsas på första gången? Eller ska du bara hämta, eftersom du inte behöver välja?

Lime sa...

Det gäller att skriva ner allt bloggvirke man stöter på under dagarna. ;)

Bibbi sa...

Lotta: Du får svar per mail...

Lime: Jo jag vet...

Agnetha sa...

Vilka sötnosar!! Han kan ju kallas Lubbe istället....(lubba på agility och lubba runt med dig...), eller Lakke (svart som Lakrits, lackar mot jul....). Hundnamn är KUL!!