torsdag, december 10, 2009

Träning och budget

Jag har jobbat hemifrån idag (därav att jag under lunchtimmen smög iväg ett blogginlägg). Efter den senaste tidens hets på jobbet var det ganska skönt att sitta hemma i lugn och ro. Jag är ju annars något av flockdjur och lagspelare, som gillar att ha människor omkring mig som jag vid behov kan bolla tankar och problem med.

Torsdag = besök på klubben. Dels för att träna lite och dels för att ha årets sista styrelsemöte = budgetmöte.

Träningen bestod i att jag och Otto tog oss igenom samma kombination som i tisdags 2 ggr. Första gången flöt det på fint med våra mått mätt (visst, det finns svängar som kan bli tajtare osv men nu är det ju inte SM vi satsar på utan i första hand att komma i mål…) dvs han lyssnade bra! OK, sen ska man nog inte förringa det här med att hunden “lär sig” hur banan går när man tränar på samma sak flera gånger på rad. Andra gången gick husse iväg och Otto funderade på om han skulle följa honom men vände och valde hindren och mig!!

Mötet gick sedan rasande bra och snabbt, när det finns ett bra underlag (tack till vår kassör) så behövs det inga nattmanglingar!

Jag har packat ihop mitt paket i pocketbytet också. Det är spännande det med, även om det just nu inte riktigt “slår” utvecklingen på valpfronten. Upptäckte precis nya bilder på kennelhemsidan!

2 kommentarer:

Lotta sa...

En valp är en valp är en valp. I princip skulle de lika gärna kunna vara bt. Syns ingen större skillnad i den åldern. :)

Anonym sa...

Hej hej, nu är det din hemliga bokvän igen som hälsar på. Jag ville bara påpeka att du nästa vecka kommer få ett paket neddimpandes hos dig. Jag hoppas verkligen du gillar paketet!