söndag, december 06, 2009

Spännande!!

Igår kväll kom telefonsamtalet. I torsdags föddes den jaktcockerkull vi har gått och väntat på. En hane och fyra tikar – så det blev inte mycket att välja på och det kanske är lika skönt det. Nu blir det åtta långa veckor!

I övrigt har det varit ett rasande tempo de senaste dagarna. I torsdags var det instruktörsmöte på klubben, i fredags julfest med jobbet.

Redan innan julfesten hade jag konstaterat att mina “festskor” nog gjort sitt. De inköptes någon gång på 90-talet och har nog minst 15 år på nacken. Jo – jag har andra “finskor” men det här har liksom varit favoriterna – en hyfsat klassisk  modell osv. Men som sagt – nu hade de nog gjort sitt… Detta blev väääldigt uppenbart på väg in i festlokalen när jag undrade vad tusan som fastnat under klacken – ett löv, tejp eller vad?! Nåt fel var det. Vid närmare kontroll visade det sig att hela sulan släppt! Tjosan – tur att jag inte är mycket för dans… :-) Vid hemkomst blev det enkel biljett till soptunnan. Till nästa års julfestligheter får det nog bli nya skor, helt klart. Jag har nämligen lovat mig själv att under julledigheten så ska jag passa på och rensa – bl.a. bland kläder och skor som jag inte använder längre.

Igår var det jakt för husse och Otto och “slappardag” för mig och Hampus. Lite promenerande på hemmaplan var allt “nyttigt” som blev gjort.

Idag har jag städat och fejat hela förmiddagen. Pust…

4 kommentarer:

Lotta sa...

Åtta lååånga veckor, men de brukar gå rätt fort trots allt. Men den som väntar på något gott väntar alltid för länge. ;-)

Lime sa...

Grattis till tillökningen! :D

Unknown sa...

Jag har fortfarande ingen koll på hur en jaktcocker ser ut så nu får jag väl ta mig i kragen och nyttja google så jag vet vad det är du ska få hem :) Grattis!

Agnetha sa...

GRATTIS till valpen! Skönt att du "slipper" välja. Passa på att njuta av friden nu.....Sen kan du inte lämna rummet ens! Att försöka smyga ut med stora hunden när valpen sover är en konst....