fredag, januari 08, 2010

Hoppsan!!

Nedanstående inlägg skrev, och publicerade, jag igår kväll. Dock råkade jag tydligen peta in det på bygg-bloggen, som ju inte är öppen för allmänheten, och det var ju inte alls meningen. Dessutom har det ganska lite med vårt hus att göra, så jag flyttar över det hit, där det hör hemma!

Blogg-torka, skulle rubriken vara.
Idag kan jag ärligt säga att jag inte har särskilt mycket att skriva om. En högst ordinär dag på jobbet och med en dryg decimeter snö på planerna blev det inte mycket till träning (läs: ingen alls) även fast det var torsdag på klubben (ja, torsdag var det väl i o f s överallt annars också).

Ägnade istället tiden på klubben åt lite smått o gott som att låta ordförande korrekturläsa verksamhetsberättelse och -plan, som jag äntligen fick tummarna ur och plockade ihop igår förmiddag när B var iväg och hämtade veden. Mesta underlagen kommer ju från de olika sektorerna och kommittéerna, men eftersom det ändå är styrelsen som står som "avsändare" så tycker jag det är bra om det är någon form av "likriktning" i texterna (t.ex. att det inte används "jag"-form i något avsnitt för att en kommittéansvarig författat utifrån sitt eget perspektiv), så lite redigering blir det.

Termometern imorse visade på -10 och det rör sig nog i det häradet nu med. Efter jobbet och innan jag körde till klubben så galopperade (nåja) jag och hundarna en runda i rask takt här hemma. Att gå i rask takt där det är en decimeter snö och oplogat, om än inte helt otrampat, är faktiskt ganska jobbigt. Nu var det fullständigt medvetet jag höll tempot uppe med tanke på utetemperaturen, det blåste nämligen också...

Se där - så fick jag ihop en oroväckande mängd ord ändå, trots att jag inte tyckte jag hade nåt att skriva om?

Inga kommentarer: