onsdag, januari 06, 2010

Rea-fynd

När jag satt i soffan igår kväll kom jag på att jag har ju faktiskt gjort rea-fynd! Vi var inne en sväng på Bauhaus som reade ut allt julpynt och där hittade jag de här söta ljuslyktorna! Pingviner tycker jag “håller” längre än över jul, om än kanske inte fram till påska men de får hänga med nu ett tag!

IMG_0996

För den som är nyfiken på hur det blev i badrummet så redovisas det i bild i den speciella ombyggnadsbloggen och den som vill ha tillträde till den, får skicka ett mail så bjuder jag in. :-) Det finns gränser för hur mycket som läggs ut helt öppet på nätet till beskådan av kända och okända. Jag har ju faktiskt ingen aning om vilka som är här och läser, det är ju något man som bloggare får räkna med – en och annan “smygläsare”. Skulle jag ha gått på kommentarerna så hade jag ju trott att jag bara hade 2, eller kanske 3, som läser här, men jag VET att ni är fler. Skriv gärna en rad någon gång ibland så att jag vet att ni finns!

När jag ändå hade kameran framme passade jag på att fotografera årets amaryllisar. 

IMG_0993

IMG_0910

Och vad jag glömt lägga in är bild på blomman svärmor fick på nyårsdagen. Visst är den läcker!! För att få en “vettig” bakgrund (vitt mot vitt brukar inte bli så lyckat) fick det bli omslagspappret som draperades bakom och även om det inte blev snyggt, så dög det väl.

IMG_0991

Snöandet fortsätter utanför fönstret, B har kört iväg för att hämta mer ved (typiskt att detta bestämts när vi har som mest snö på jag vet inte när) som sedan ska förpassas in i därför avsett utrymme. Jag tror vi kommer ha att göra en stund när han kommer hem, så för stunden jobbar jag på med klubbens verksamhetsberättelse.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Ja den var kul! Lyckas jag hålla vår blekvita vid liv ett tag till ska jag nog testa en kul sort också.

Lotta sa...

Adressen till byggbloggen (och lösenorden) har jag nog tappat bort, eller också ligger de i hemmadatorn som för tillfället är hos doktorn.