tisdag, januari 19, 2010

Snö, snö... och en bok!

Det snöar... Inte utan att jag börjar undra om det ska bli en sån där envis vinter till som vi hade för fyra år sedan?! Temperaturen håller sig visserligen kring nollstrecket.

Ikväll har vi haft telefonmöte och planerat ett årsmöte m.m. Bokslutet blev till slut nästan klart, ska göra några sista kontroller och sedan är det dags att ringa revisorerna.

Jag har även läst klart andra delen i Selma Lagerlöf-pocketen jag fick i julklappspåsen, Liljecronas hem. En HELT annan typ av historia än den förra. Det är väl det som är Selmas styrka, variationerna i de olika berättelserna. Frågan är om inte den här, om den skrivits idag, hade räknats som chick-lit? Ja, nu sticker jag ut hakan lite, men betänk ingredienserna - hårt prövad ung kvinna som till slut finner kärleken... Nu återstår den tredje del-boken, Körkarlen, som jag började på under morgonens tågresa till jobbet.

Nu är det handbolls-EM. En av få sporter jag tycker det är kul att följa på TV. Och jag har ju ett förflutet som ungdomsspelare... (avd: saker ni inte visste...)

Inga kommentarer: